Prodáváme renovované nebo kompatibilní: inkoustové náplně a laserové tonery do tiskáren. Dále samostatné inkousty pro vlastní doplňování, nabíjecí baterie a vychytávky do domácnosti.

Pracovní doba: denně 8:00-22:00       Dotazy: Tomáš Karkoška       Mobil: (+420) 605 956 552       E-mail: info@supernakup.com      

Tomáš Karkoška - 605 956 552 - info@supernakup.com - https://www.supernakup.com/ochrana-osobnich-udaju/

Ochrana osobních údajů

  • Tomáš Karkoška, který je majitelem a provozovatelem internetového obchodu www.SuperNakup.com se zavazuje zacházet s veškerými údaji zákazníků dle platného Zákona o ochraně osobních údajů (z.č. 101/2000 Sb.) ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

  • Provozovatel prohlašuje, že žádná osobní data zákazníků nebudou předány třetím osobám, vyjma přímých spolupracovníků, dopravních přepravců, Heuréky nebo mimořádných případů při spolupráci s policií ČR a s orgány činné v trestním řízení apod.

  • Registrací do obchodu, partnerského programu nebo odesláním objednávky zákazník souhlasí se zpracováním svých osobních údajů pro účely provozovatele těchto stránek.

  • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás.

    Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.





Facebook   Google+   Twitter   Linkedin